Leverandørkartotek

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 04:45 AM af Robert Holm

I forbindelse med vedligeholdelsesmodulet er der mulighed for at oprette et leverandørkartotek.

Leverandørkartoteket kan både bruges til at oprette en oversigt over ens leverandører og hermed lettere finde frem til den rigtige, knytte leverandøren til det enkelte emne, samt tilføje leverandøren til en specifik opgave.

Gå til Administration, Generelt og Leverandører. Klik på ”Tilføj ny” for at tilføje en leverandør.

Udfyld felterne og knyt evt. leverandøren til en eller flere af boligerne.