Hvordan redigerer og tilføjer jeg punkter til menuen?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 30 Sep 2022 kl. 04:35 AM af Robert Holm

Rediger de enkelte sider i menuen, opret nye punkter til menuen samt nye undersider.

Gå til Administration, Indstillinger, Menu & Sider 2.

Opret, slet eller rediger et punkt

Højreklik på et menu-punkt og du får nu mulighed for at oprette et nyt punkt, redigere et eksisterende punkt, eller slette et punkt. Alternativt kan du klikke på Ny side knappen.

For at redigere klikkes der på det pågældende menu-punkt. Det er nu muligt at redigere menupunktets overskrift, og siden indstillinger. For at redigere selve indholdet med tekst og billeder skal du klikke på Rediger side knappen.

Klik på "Gem ændringer" nederst på siden, når du er færdig med dine ændringer.

Rediger indhold på en side.

Siden kan redigeres via CMS modulet. Den den udvidet guide til brug af modulet.

Flyt rundt på punkterne
Du kan rykke rundt på menupunkterne og flytte dem ind under hinanden ved blot at trække i punktet. Klik og hold nede på et punkt, slip derefter punktet der, hvor du synes, det nu skal være.