Registre en manuel betaling (bankoverførsel)

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 17 Mar 2023 kl. 03:08 AM af Robert Holm

Denne artikel gælder hvis du helt eller delvist bruger bankoverførsel, men gælder også hvis du af anden grund ønsker at markere en booking som betalt.

Hvis ikke du bruger Kreditkort til betalinger er det vigtigt at du registrerer, at en betaling er modtaget, ellers vil lejeren modtage rykkere for den manglende betaling, og i hvis "slet gamle bookinger" er aktiveret slette bookingen. Dette flow sker normalt automatisk ved Kredit kort indbetalinger.

For at registrere en betaling manuelt skal du finde bookingen under Håndter Booking. Gå til Håndtering lidt nede på Oversigts fanen.

Her indtaster du dato for betalingen og trykker gem.