Vedligeholdelsesmodul

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 04:50 AM af Robert Holm

- opsætning og daglig brug

Denne vejledning er til brug for at komme godt i gang med Vedligeholdelsesmodulet i Bookhus. Modulet anvendes til at holde styr på opgaver, der skal udføres på de enkelte ferieboliger, med mulighed for registrering af diverse informationer vedrørende den enkelte opgave fra start til slut.

Oversigt over oprettede opgaver

Vælg Administration, Generelt, Opgaver.

Listen over oprettede opgaver vil her blive vist, og der er forskellige muligheder for at fremsøge en specifik opgave.

Du har mulighed for at søge efter specifikke opgaver via alle de informationer, der er oprettet omkring de enkelte opgaver, ved at indtaste en tekst i feltet Fritekstsøgning og klikke på Opdater.

Ved klik på ”Tilføj ny” oprettes en ny opgave.
Klik på Slet, hvis du vil slette en opgave.
Klik på Åben ud for den enkelte opgave for at se mere information.

Ved klik på Åben ud for den enkelte opgave, vises denne med de registrerede informationer.

De forskellige dropdowns, der anvendes til f.eks. at registrere, hvor langt man er med opgaven, hvem som er ansvarlig, opgavetype osv., kan defineres af jer selv.

Bemærk: du skal oprette disse, før du kan begynde at oprette opgaver. Opret evt. en under hver, som hedder ”Ikke valgt”, som kan vælges under opgaven indtil den rigtige kan indsættes.

Opsætning af typer

Gå til Administration, Indstillinger og klik på de enkelte typer:

Klik på f.eks. Skadestyper, og du kan nu oprette nye typer ved at klikke på Tilføj ny, eller redigere ved at klikke på Åben ud for den enkelte type.

Efter oprettelse vil den nye type på listen kunne vælges via den pågældende drop-down under opgaven i opgavemodulet.

Oprettelse af opgaver

Ved oprettelse af opgaven vælges de forskellige typer, der definerer opgaven bedst via de forskellige drop-downs. Vælg f.eks. om opgaven er modtaget eller afsluttet og vælg ikke mindst, hvilken feriebolig opgaven tilhører ved at vælge denne under Emne.

Andre informationer omkring opgaven så som bemærkninger etc. registreres, og i tillæg til dette er det muligt at uploade både billeder og dokumenter til brug for yderligere beskrivelse og dokumentation af opgave.

Under Beskrivelse kan der indsættes en fritekst, der fortæller i detaljer om opgaven, der skal udføres osv.

Se opgaver for et emne/hus

Under Administration, Indstillinger, Emner, vil der ud for hvert emne være en knap, der hedder Vedligehold.

Ved klik på knappen Vedligehold åbnes en oversigt over det specifikke emnes opgaver.

Ved klik på Åben ud for den enkelte opgave åbnes opgaven (samme funktion som ved åbning af opgaven via den overordnede oversigt).

Årets totale vedligeholdelsesudgifter vises foroven til venstre for billedet.