Pop-op modul

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 05:06 AM af Robert Holm

Opret og rediger pop-op beskeder

I det nye pop-op modul, kan I selv definere meddelelser, der skal vises til brugeren, inden de logger på, eller lige når de er logget på, alt efter hvad der er behov for.

I finder modulet under Administration, System, Pop-op-beskeder.

Tryk på Opret ny besked for at oprette en ny pop-op besked, eller tryk på åben for at redigere en allerede oprettet besked.

Giv beskeden en overskrift, skriv det ønskede indhold i beskeden og tilføj den tekst, knappen skal have.

Skal knappen føre brugeren hen til en anden side som for eksempel Min side, indsættes linket til den pågældende side. For at få linket hertil, gå da ind på Min side og kopier linket oppe i webbrowseren.

Vælg ude i højre side i hvilken periode pop-op beskeden skal vises, hvor tit den skal vises og for hvilke brugere.

For at se Pop-op beskeden før den gemmes, tryk på ”Test”.