Statistik modul

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 05:08 AM af Robert Holm

Se en statistik over antallet af login på siden, og få et overblik over hvor mange, der i forskellige perioder logger ind.

Gå til Administration, Generelt, Logintæller.

Vælg en fra og til dato for den periode, du ønsker at se antallet af logins.

Grafen vil vise kurver i forskellige farver. For eksempel viser den blå kurve alle forøsg på logins, den grønne viser antallet af de brugere, der er kommet ind på siden, mens den røde kurve viser antallet af mislykkede logins, altså antallet af forsøg på at logge ind som ikke er lykkedes.

Se nederst på siden hvad de forskellige farver betyder.

Sættes der kryds i feltet "Vis total for perioden", vil antallet af logins i perioden blive lagt sammen dag for dag, så der til sidst kan ses det samlede antal logins for hele perioden. Dette vises med den grå kurve.