Ankomst/afrejse mail

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 05:25 AM af Robert Holm

Ankomst/afrejse mail anvendes til at sende en mail til lejer enten et givet antal dage før ankomst eller efter afrejse.

Modulet kan for eksempel bruges til at sende nøglebrev med nøglekode til lejer 14 dage før afrejse, en takkemail efter opholdet f.eks. med link til evalueringsskema osv.

Gå til Administration, System og "Ankomst/afrejse mail".

Klik "Opret" for at oprette en mail, eller klik på Rediger for at ændre i en allerede oprettet mail.

Vælg Antal dage og om det skal være før/efter ankomst eller før/efter afrejse. Vælg nu et navn til mailen – dette navn er kun til administrator for at skelne mellem eventuelle flere forskellige ankomst/afrejse mails.

Vælg herefter hvad der skal stå i mailen under Emne og Besked. Klik på "Indsæt skabelon" under mailfeltet for at få en pæn sideopsætning.

Brug eventuelt variabler ude fra højre kolonne ved at kopiere dem og sætte dem ind i teksten. F.eks. brugerens navn, link til evalueringsskema, jeres signatur osv.

Vælg hvilket emne/bolig mailen skal sendes til ved en booking på det pågældende emne.

Er det et nøglebrev eller lejekontrakt, der skal sendes afsted, vælges det rigtige nøglebrev/kontrakt i drop-down menuerne.

Det er også muligt at vedhæfte øvrige dokumenter under "Vedhæft fil". Vælg en fil og klik på den blå gem-knap.

Klik til sidst på "Gem" nede i bunden.

Sørg for at hakke af øverst i "Aktiver", når mailen er klar til at blive sendt afsted til lejerne. Skal det ikke aktiveres med det samme, så gem indstillingerne for mailen nederst og kom tilbage og hak af i "Aktiver" senere, når det bliver aktuelt.