Tillægsskabeloner

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 05:27 AM af Robert Holm

Opret og rediger tillægsskabeloner

Under modulet Tillægsskabeloner er det muligt at oprette tillæg, som kan anvendes som faste tillæg, der automatisk lægges til prisen ved booking, eller som et tillæg der kan vælges af brugeren i forbindelse med registreringen af bookingen.

Vælg Administration, System, Tillægs skabelon og klik på Tilføj nu, for at oprette et nyt tillæg, eller tryk på Rediger for at ændre på et allerede oprettet tillæg.

Udfyld felterne med et navn på tillægget, en beskrivelse og pris. Det er desuden muligt at vælge, om prisen skal være i procent, og om tillægget skal ganges med antallet af overnatninger.

Hvis det er et tillæg, som brugerne selv skal kunne tilvælge og kunne vælge flere af, så er det nu muligt at sætte et minimum og maksimum på, hvor mange der kan vælges/tilkøbes.
Kan brugerne for eksempel tilkøbe linnedpakker, vil man her kunne sætte den til, at man kan tilkøbe mellem 0 og 8 linnedpakker. Dette gøres under Antal.

Skal det være et tilvalg for brugerne som eksemplet her med linnedpakker, så sæt hak i ”Underret bruger” og ” Tilvalg for bruger”.

Skal tillægget være fast og dermed ikke valgfrit for brugerne, så sættes der ikke hak i ”Tilvalg for bruger”. Hermed vil tillægget altid blive tilføjet til en booking – dette kunne for eksempel være et fast rengøringstillæg.

Under fanen Emne tilknytning vælges hvilke ferieboliger, tillægget skal gælde for. Sæt hak ud for de pågældende huse.

Når du er færdig med at opsætte tillægget og har valgt husene, det skal gælde for, klik da på Gem, og tillægget er nu oprettet.

Hvis du har valgt, at tillægget skal kunne vælges af brugerne, vil de nu kunne gøre dette i forbindelse med bookingen, hvor der vil komme en drop-down ude til højre.

Når der vælges et antal vil den samlede pris automatisk blive tillagt den totale pris, brugeren skal betale.