Spørgeskema og evaluering

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 05:29 AM af Robert Holm

Oprettelse af spørge- og evalueringsskema

Gå til Administration, Generelt, Spørgeskema og evalueringer

Her oprettes selve evalueringsskemaet med de tekster og spørgsmål, der ønskes besvaret efter opholdet.

Et evalueringsskema vil typisk bestå af en velkomstside, et antal spørgsmåls-sider og en afsluttende side. Der er ingen begrænsninger på antallet af sider eller spørgsmål.

Bemærk: du skal, når du har oprettet dit evalueringsskema og gerne vil sætte det i drift, huske at tilmelde det under de enkelte emner, før det virker.
Se hvordan længere nede.

Klik på Opret nyt skema for at oprette et nyt evalueringsskema. Ligger der allerede et, du vil arbejde videre på så klik blot på Åben.

Vælg om der er tale om et spørgeskema eller et evalueringsskema, skriv en titel til skemaet og klik gem.

Åbn det nye skema og klik på Tilføj side for at oprette sider med spørgsmål. For at ændre teksten på bekræftelsessiden, som er den side brugerne ser efter de har sendt deres besvarelser, klikkes der på Rediger.

Tilføjes der ikke spørgsmål til en side, vil den blot komme frem som en tekst-side med information til brugerne, hvorefter de kan bladre frem til næste side. Dette bruges f.eks. på side 1 for at byde velkommen og på sidste side, så der på denne vil stå en afsluttende tekst sammen med knappen, hvor de kan klikke for at indsende besvarelsen.

På hver side kan der skrives en indledende tekst og oprettes spørgsmål. Der kan vælges mellem tre forskellige spørgsmål, hvor brugerne kan svare ud fra en skala på 1-5 (give fra 1 til 5 stjerner), de kan svare ved at skrive en tekst, eller de kan svare ja/nej.

Tilknyt skemaet til de enkelte emner

Når spørge- eller evalueringsskemaet er færdigt, knyttes den til det enkelte hus. Det er dermed også muligt at lave forskellige evalueringsskemaer til forskellige typer huse.

For at tilknytte et skema til et hus gå da til Administration, Indstillinger, Emner og ind på det pågældende hus. Herinde vælges skemaet under feltet Evalueringsskema.

Indsæt herefter linket til evalueringsskemaet i takkemailen, som sendes automatisk til brugerne. Ved at klikke på det vedlagte link i mailen, bliver brugerne sendt videre til skemaet, hvor de kan svare på spørgsmålene. Læs mere om hvordan du opretter en takkemail under emnet "Ankomst/Afrejsemail".

Resultater af skema

Se resultatet af evalueringen og følg med i besvarelserne. De enkelte besvarelser bliver også sendt på mail til administrator.