Hvordan logger jeg på.

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 24 Jun 2022 kl. 02:45 AM af Robert Holm

Du skal først sikre dig at du har fået eller oprettet en bruger til jeres portal.

Se artiklen om opret bruger.

Herefter indskriver du dit brugernavn og password i de to felter, og trykker på Log på.

Dit brugernavn vil stå en mail du har modtaget fra jeres administrator.

Hvis ikke du kan huske dit password kan du bede om at få det fornyet ved at trykke på Glemt Login knappen. Se artiklen om Glemt login.