Opret bruger

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Wed, 20 Sep 2023 kl. 02:16 AM af Robert Holm

For et oprette en bruger skal du trykke på Opret Bruger på login siden.

Herefter skal du udfylde de oplysninger som jeres organisation ønsker.

Tryk Næste

og udfyld dine bruger oplysninger. Bemærk at der kan være forskel på de skærmbilleder du ser da det er individuelt for organisationen.

Tryk Opret

Du vil efter din bruger er blevet verificeret få tilsendt en e-mail med dine login oplysninger.