Brugeroprydning

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 21 Sep 2023 kl. 03:19 AM af Robert Holm

Brugeroprydning er et modul, der kan hjælpe med til at rydde op i gamle brugere, der ikke længere hører til i systemet.

Modulet findes under fanen System og nedenunder kategorien Modulindstillinger.

Brugeroprydning fungerer på den måde, at der udsendes en mail til brugeren, som så selv kan bestemme, om de fortsat vil være en del af jeres Bookhus-platform. I mailen er der et link, de kan klikke på, hvor de så kan framelde sig tjenesten.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Øverst i modulet vælges hvornår brugeroprydningsmailen skal sendes første gang, derudover kan man sætte den til at blive sendt kontinuerligt hver måned derefter.

Man skal vælge det antal år siden brugeren sidst loggede på. Det vil sige, at en mail sendes ud til de brugere, som ikke har været logget ind i for eksempel 2 år. Derudover skriver man, hvad der skal stå i mailemne, og hvad mailen skal indeholde.

A screenshot of a chat

Description automatically generated

Når man er færdig med at oprette sin mail, kan man få systemet til at lave en forhåndsvisning af mailen. Man kan også få systemet til at sende et eksempel på mailen. Bemærk at linket i testmailen ikke vil virke, men det vil virke hos brugerne.

Når mailen er, som man ønsker, så klikker man "Gem og opret job".
Hvis man ønsker at arbejde videre med sin skabelon senere, kan man klikke på "Gem skabelon" og tilgå mailen på et senere tidspunkt.

I vil efterfølgende modtage en liste over de brugere, der ikke længere ønsker at have deres brugerprofil, eller som ikke aktivt har taget et valg inden for 30 dage efter modtagelsen af mailen.

Brugerne på listen har fået fjernet deres login på brugerprofilen, så de ikke længere har mulighed for at logge ind.

Efter yderligere 30 dage slettes brugeren