Hvordan får jeg min emner til at stå pænt.

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 24 Jun 2022 kl. 03:24 AM af Robert Holm

I det nye design er det tanken at et emne ikke skal fylde mere en billedets højde, dette for at skabe en overskueligt og ensartet præsentation af husene. Der er flere elementer på et emne der kan forstyrre designet og derfor er det vigtigt at felterne bruges som de tiltænkt.

Da der i princippet ikke er nogle systembegrænsninger kan man let komme til fylde for meget information ind som ikke gavner brugen og oplevelsen af jeres portal og vi har derfor lavet denne lille vejledning der vil vise hvordan I får det meste ud af det nye design.

Beskrivelsesfeltet i kataloget

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

Denne tekst bør være en kort beskrivelse der skal gøre lejeren interesseret i at læse mere.

Denne tekst må som hovedregel ikke fylde mere end 6 linjer. Hvis teksten fylder mere, begynder designet at rykke sig.

Teksten til denne sektion, kommer fra beskrivelsesfeltet under sektionen Generelt på selve emnet.

Administration -> Indstillinger -> Emner -> Generelt -> Beskrivelse

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

Beskrivelsesfeltet på Infosiden

Den mere uddybende beskrivende tekst som vises på den underliggende side [Info] skal fyldes ind i feltet Beskrivelse under sektionen Detaljer på selve emnet.

Administration -> Indstillinger -> Emner -> Detaljer -> Beskrivelse

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

På denne kan man skrive en længere og mere beskrivende tekst. Der er ingen begrænsning, dog vil vi anbefale at jo kortere og mere præcist, jo bedre. Lange tekster bliver sjældent læst.

Et billede, der indeholder tekst
Automatisk genereret beskrivelse

Ikoner i kataloget

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

Ikonerne er tænkt som en vejledning til lejeren om hvilke faciliteter der er til rådighed. Beskrivelsen må ikke fylde mere end 19 karakterer, og helst et eller to ord. Bliver teksten for lang skærer systemet teksten af.

Der vises kun 8 ikoner under emnet, resten findes under knappen Vis alle faciliteter.

F.eks ønsker man at fortælle der er Tørretumbler i huset skrives der ”Tørretumbler”, men ikke f.eks hvor tørretumbleren står placeret.  Ønsker man at beskrive dette, skal denne information stå under Info siden, i feltet Praktiske informationer.

Ikoner på info siden

Alle ikoner der er knyttet til sektionen informationer under Emnetype

Administration -> System  -> Emnetyper -> Feriebolig -> Informationer

vises på fanen Informationer eller faciliteter (dette kommer an på hvad man har kaldt gruppen).

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

Hvis der mangler et ikon, kan dette let sættes på under Emnets faciliteter:

Administration -> System -> Emnetyper -> Feriebolig -> Informationer -> Cykler.

Husk at sætte visningslayout på.

Vigtigt – Tryk GEM, både på siden her og under emnetypen.

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

Praktiske Informationer på info siden

I denne rubrik kan du skrive alle praktiske informationer om huset.  Det er dette felt du kan beskrive tørretumbleren placering eller f.eks. wifi koden. Feltet er et fritekst felt og har ikke nogen begrænsninger i forhold til designet.

Administration -> Indstillinger -> Emner -> Detaljer -> Praktiske informationer

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse