Integration til Stripe

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Tue, 27 Sep 2022 kl. 05:00 AM af Robert Holm

Opsætning af Stripe Account

For at du kan oprette en integration Mellem Bookhus og Stripe betalingsløsning skal du først oprette en  konto hos Stripe.

Du kan se denne video der forklarer hvordan du gør.

Stripe Integrationsparametre

For at du kan integrere Bookhus og Stripe skal du opsætte nogle Stripe integrations parametre

Webhooks til brug i integrationen

Webhooks finder du under developer og webhooks i venstre menu.

Her skal du oprette en ny endpoint på knappen "Add endpoint"

Her indskriver følgende URL i feltet Endpoint URL.

https://[mit Bookhus navn].bookhus.dk/api/paymentcallback

Hvor du erstatter [min Bookhus navn] men det navn din portal har fået.

Er din Bookhus portal sat op med ejet domæne, er det hele URL stien frem til /api.. Som skal erstattes med dit domænenavn.

Her efter skal du tilføje 2 events.

• payment_intent.created
  • payment_intent.succeeded

Tryk på Select events knappen og søg efter "Payment_int" i søgeboksen. Sæt flueben ud for de to og tryk Add Events.

Vælg seneste API

Her efter trykker du Add endpoint.

Efter denne er oprettet skal du kopierer Webhook nøglen under Signing secret til brug i integrationen. Tryk på Reveal

Stripe API nøgle til brug i integrationen

For at opkoble Bookhus og Stripe skal du nu hente Stripe API nøglen.

Den finder du under Developers og i venstre menu API Keys

Tryk på API keys i venstre Menu og tryk på Reveal Private key

Denne kopierer du til senere brug i integrationen

Bookhus opsætning

Du finder Betalingsløsningsopsætning under menu og Betalingsløsninger

Tryk på opret ny.

Du starter med at give din betalingsløsning et navn.

Herefter skal du sætte optionen Gør følgende når en bruger booker, til jeres ønsket præference.

1. Om kunden kan betale senere.

2. Om i Tilladder kun betaling af det fulde beløb hvis der er mindre end eller lig med (<=) x dage til afrejse, hvor x er beskrevet nærmere underneden.

3. Om I Tillad ikke at vente med betaling hvis der er mindre end x dage til afrejse.

4. Antal dage til afrejse som bruges af indstillingen ovenover.

5. Aktiver tillad ikke betaling med kort hvis der er længe til afrejse.

6. Tillad ikke betaling med kort hvis der er længere end dette til afrejse.

Gå til næste fane hvor i kan indsætte link til jeres betalingsbetingelser. Denne tekst vises ved siden af betal knappen på booking siden.

På sidste fane vælger i Stripe som indløser og indsætter jeres Stripe [Secret Key] i feltet API nøgle. (Se skæmbillede her over)

og Webhook ID i feltet Private nøgle.

Her efter er integrationen på plads og du kan nu knytte din Stripe konto til dine huse.

Opsætning af indløser aftale på Emne

For at knytte en betalingsindløser til et emne/hus skal du gå til Emner (administration -> Emner)

Her vælger du emnet og finder indstillingen. Vælg indløsningsaftale, og tryk GEM.