Indstillinger - Bookingfarver

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 29 Sep 2022 kl. 03:45 AM af Robert Holm

Under Bookingfarver fortæller du systemet hvordan booking kalenderen skal vises.

Forklaringen på den enkelte indstilling finder man under Spørgsmålstegnet ?

Der er en række muligheder for ændre farven på en dag i kalenderen alt efter hvordan den dag er booket i systemet.

Farvevælger

For at aktivere farveforklaringen over kalenderen

Skal man sætte indstillingen  "Vis farvehjælper for bookinger" under layout fanen.