Hvordan opretter jeg en husbog?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Wed, 13 Sep 2023 kl. 08:03 AM af Robert Holm

Du kan oprette en husbog under hvert emne, som efterfølgende bliver præsenteret på brugerens "Min side".

Husbogen kan indeholde alle de oplysninger, I mener, en lejer kan have brug for under deres ophold. På den måde er alle oplysninger samlet ét sted. Husbogen kan printes som PDF og vises på mobilen, så brugeren kan have den lige ved hånden.

For at oprette en husbog skal funktionen først aktiveres.

Opret en husbog

Dette gøres under "System konfiguration", nederst på siden.

Som udgangspunkt er der nu en Husbog aktiv på alle emner, men ønsker man at slå det fra på et enkelt emne, kan dette gøres under emnet.

Felter i Husbogen

For at kunne udfylde informationer i husbogen, skal man først definere hvilke informationer, der skal være i husbogen. Dette gøres under "Emnetyper".

Her kan du oprette nye felter eller tilføje nogle af de felter, der allerede findes og knytte dem til Husbogen.

Som i eksemplet her, vælger du det felt, der skal være i Husbogen.

og aktiverer visningen - "Hus bog" med at sætte en rækkefølge. (Som Nr.1)

HUSK HEREFTER AT TRYKKE GEM PÅ ALLE 3 SIDER.

Sættes "Som Nr 1"

Feltet sættes ind som et åbent felt øverst i Husbogen.

Sættes feltet som "Som Nr 2"

Feltet sættes ind som et lukket dropdown felt.