Ekstern udlejning - Hus oversigt

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Wed, 20 Sep 2023 kl. 05:56 AM af Robert Holm

Der er 3 måder, man kan visualiserer de eksterne hus på.

1. Kort visning. Her kan man se alle husene med deres placering. Ønsker man at vælge huset - trykker man på vis emne og tilføjer det

2. Kalender visning, vi ledighed på emnerne. Da det er mere interessant at vælge huse der rent faktisk kan lejes.

3. Listevisning - viser hvilke perioder husene er tilgængelige for ekstern udlejning