Hvordan flytter jeg en lejer fra en enhed til en anden?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 02 Feb 2024 kl. 08:46 AM af Robert Holm

Det er muligt at flytte en lejer fra en enhed til en anden eller ændre bookingens opsigelses dato.

Et abonnement er en booking med en 30år udløbsdato. Er abonnementet oprettet manuelt skal det lukkes ved at sætte slut datoen op abonnement. Hvis man sletter bookingen, kommer den ikke med i systemet statistikker.

Gå til Håndter bookinger og åbn den booking, det drejer sig om. Vælg Flyt i menuen.

Det er både muligt at flytte bookingen til et andet emne, flytte på start- og slutdatoen eller flytte start- og sluttidspunktet.

Skal man flytte en lejer fra en enhed til en anden vælges denne på listen og man trykker Udfør flet booking nu nederst på siden.

Skal man lukke et abonnement manuelt. Vælges slut dato på listen og man trykker Udfør flet booking nu nederst på siden.

Er der udstedt et lejebevis genereret svares der ja til denne. Man kan også svare ja eller nej til, om der skal gemmes en kopi af det nye lejebevis på brugerens ”Min side” samt under håndter bookinger. Til sidst svares der ja eller nej til, om det nye lejebevis skal sendes til brugeren på mail.

Herefter klikkes på ”Udfør flyt booking nu” og systemet sørger for resten.