Hvordan kopierer jeg en prisperiode

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Sun, 30 Oct 2022 kl. 05:04 AM af Robert Holm

Du har mulighed for at kopiere perioder fra ét emne til et andet, så du på den måde kan nøjes med at oprette prisperioderne..

Du har mulighed for at kopiere perioder fra ét emne til et andet, så du på den måde kan nøjes med at oprette prisperioderne n gang pr. type og herefter kopiere dem ind på de andre emner og nu kun nøjes med at rette priserne i forhold til den nye sæson.

Gå til Administration, Indstillinger, Emner og vælg et emne, klik på Rediger priser ud for "Booking/reservationstype og priser".

Under den bookingtype du vil kopiere prisperioderne ind på - f.eks. uge - vælger du "Importer prisperioder fra et andet emne" ude i højre side.

Hvis du oprette en ny Pristype, Skal du huske at trykke på gem. Eller er pristypen ikke oprettet og du ville kunne gemme priserne på typen.

Vælg perioden og fra hvilket emne du vil kopiere og klik på "Importer".

Her skal du vælge at importere fra den overordnet prisgruppe, eller

fra et specifikt emne.

Her efter vælger du perioden du vil importere og fra hvilken pristype du vil importere. Hvis du vil have periodens priser med og et flytte dato spændet med 1 år skal du gøre dette i felterne til formålet.

Tryk nu på hent rækker. Dette henter rækkerne frem i din kladde. Hvor du nu kan rette priserne til.

Når du er færdig trykker på opret Rækker.