Sådan opretter du en ny lodtrækningsperiode

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 05:01 AM af Robert Holm

1. Gå til Administration, Generelt, Lodtrækningsperioder, fanen Åbne perioder.

1. Klik på ”Tilføj ny periode”

2. Indtast en sigende beskrivelse.

3. Vælg start og slutdato samt ankomst og afgangstidspunkter (sørg for at disse stemmer overens med dine ferieboligers opsætning). Du skal have lørdagen med i slutdato, hvis skiftedag er lørdag til lørdag.

4. Sæt kryds i Overlappende Bookinger, hvis du har forskellige skiftedag/ankomst-afgangstidspunkter på dine ferieboliger (ellers vil der være et problem med, hvordan systemet håndterer de uger, der ligger op til og lige efter en lodtrækningsperiode).

5. Sorter typerne under Lodtrækningsprioriteringsrækkefølge ved at markere den enkelte type og flytte den op og ned med pilene (kun hvis du giver mulighed for at man kan ønske andre typer end hele uger, ellers er det uden betydning).

6. Under tilhørsforhold kan der skelnes mellem forskellige typer af ansatte, og hvornår der skal trækkes lod for hver type. Så er medarbejderne for eksempel delt op i timelønnede og funktionærer, kan man herunder prioritere dem, og f.eks. vælge, at der først skal trækkes lod for funktionærerne og herefter for de timelønnede.

7. Under feltet "Periode hvor det skal være muligt for brugerne at registrere deres ønsker (åbner ved midnat)" vælges den periode, hvor brugerne kan lægge ønsker ind.

8. Vælg evt. ”Kun hvis man vinder i denne periode vil man miste point”. Her kan man indsætte en begrænset periode af lodtrækningen, hvor brugerne mister sine lodder i, hvis de vinder. Det betyder, at man kun mister sine lodder/point, hvis man vinder noget i denne periode.
      Ønsker man, at brugerne skal miste sine lodder/point i hele lodtrækningsperioden, når de vinder, så skal man ikke skrive noget i dette felt, da systemet i så fald selv indsætter hele lodtrækningsperioden automatisk.

9. I feltet "Evt. besked som vises efter et ønske er registreret" kan indsættes en besked, brugeren vil få vist, hver gang de lægger et ønske ind.

10. Vælg de ferieboliger, der skal være med i denne lodtrækning.

11. Klik på OK for at gemme og aktivere lodtrækningsperioden.

2. Husk også, at der skal være priser på alle ferieboliger i perioden, ellers kan man ikke lægge ønsker ind.

3. Husk at flytte stopdatoen under Administration, System, System konfiguration.