Hvordan sender jeg et nyhedsbrev?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Tue, 28 Jun 2022 kl. 05:10 AM af Robert Holm

Klik her for hele artikel.

Udsend flotte nyhedsbreve til dine brugere direkte fra Bookhus. Læs her mere om hvordan du sætter dem pænt op, og hvordan du kan sætte dem til automatisk udsendelse på et bestemt tidspunkt.

Det er muligt direkte fra systemet at sende nyhedsbreve til brugerne på mail. Det er også muligt at styre udsendelsen af nyhedsbreve, så systemet kan sættes op til at sende det afsted automatisk på et valgt tidspunkt.

Gå til Administration, Generelt og ”Send Nyhedsbrev / mail”.
Klik på Opret for at lave et nyt nyhedsbrev.

Klik på Indsæt skabelon, for at få designet frem, der er lavet ud fra jeres egen sides top og bund.

Billede1

I kan nu begynde at skrive jeres nyhedsbrev samt sætte billeder ind.

Billede2

For at gemme nyhedsbrevet, klikker I på den hvide knap ”Gem ændringer” for at gemme undervejs. I kan således gemme og komme tilbage senere for at arbejde videre.

Billede3Få sendt et eksempel til jer selv, for at se hvordan nyhedsbrevet ser ud. Klik på ”Send eksempel på mail”.

Når nyhedsbrevet er færdigt og klar til udsendelse, vælger I først, hvornår det skal sendes. Klik på datoen under ”Vælg hvornår der skal sendes”, og vælg datoen i kalenderen samt tidspunktet for udsendelsen.

Billede4

Klik nu på den blå knap ”Gem og send nyhedsbrev”. Det er vigtigt først at klikke på denne, når nyhedsbrevet er færdigt og efter tidspunktet for udsendelsen er valgt.

I kan nu i oversigten se nedtællingen til, hvornår nyhedsbrevet bliver sendt.

Billede5

Hvis I opdager en fejl i nyhedsbrevet, efter I har sat det til udsendelse, så kan I klikke på ”Stop” ude til højre. Dette kan kun lade sig gøre, hvis nyhedsbrevet ikke er sendt afsted endnu, og nedtællingen stadig er i gang.