Hvordan sender jeg nyhetsbrev

Opprettet av Robert Holm, Endret Fri, 24 Jun 2022 ved 04:22 AM av Robert Holm

Send flotte nyhetsbrev til dine brukere direkte fra Bookhus. Les her mer om hvordan du setter dem pent opp og hvordan du setter dem opp for automatisk sending på et bestemt tidspunkt.

Det er mulig å sende nyhetsbrev til brukere direkte fra systemet på e-post. Det er også mulig å styre utsendelse av nyhetsbrev slik at systemet kan settes opp til å sende det av automatisk på et valgt tidspunkt.

Gå til Administrasjon, Generelt og "Send nyhetsbrev / e-post".

Klikk på Opprett for å opprette et nytt nyhetsbrev.

Klikk på Sett inn mal for å få frem designet som er laget fra toppen og bunnen av din egen side.

Du kan nå begynne å skrive nyhetsbrev og laste opp bilder.

For å lagre nyhetsbrevet, klikk på den hvite knappen "Lagre endringer" for å lagre underveis. Du kan dermed lagre og komme tilbake senere for å fortsette å jobbe.

Picture3Send et eksempel til deg selv, for å se hvordan nyhetsbrevet ser ut. Klikk på "Send eksempel på e-post".

Når nyhetsbrevet er ferdig og klart for distribusjon velger du først når det skal sendes. Klikk på datoen under "Velg når du vil sende", og velg dato i kalenderen og sendetidspunkt.

Klikk nå på den blå knappen "Lagre og send nyhetsbrev". Det er viktig å kun klikke på denne når nyhetsbrevet er ferdig og etter at tidspunkt for sending er valgt.

Du kan nå se i oversikten nedtellingen til når nyhetsbrevet sendes.

Oppdager du en feil i nyhetsbrevet etter at du har sendt det til distribusjon, kan du klikke på "Stopp" til høyre. Dette kan kun gjøres dersom nyhetsbrevet ikke er sendt ut enda og nedtellingen fortsatt pågår.

Du kan nå se i oversikten nedtellingen til når nyhetsbrevet sendes.

Oppdager du en feil i nyhetsbrevet etter at du har sendt det til distribusjon, kan du klikke på "Stopp" til høyre. Dette kan kun gjøres hvis nyhetsbrevet ikke er sendt enda og nedtellingen fortsatt pågår.