Menu og sider 1: Hvordan redigerer jeg teksten på Forsiden/Velkommen-siden?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 08:14 AM af Robert Holm

Der er forskellige muligheder for at designe velkommen-siden/forsiden i forbindelse med teksten. Del for eksempel teksten op i flere kolonner, eller lav undersider for at få plads til mere tekst.

Lav et kolonneskift
Det er muligt at lave kolonneskift, så teksten kan deles op i flere kolonner.
For at lave et kolonneskift tilføjes $kolonneskift$ før den overskrift eller tekst, som næste kolonne skal starte med.

Teksten på Velkommen-siden vil nu stå i to kolonner.

Hav flere tekstsider på Velkommen-siden
Det er muligt også at have flere undersider på forsiden. Så hvis man har meget tekst til forsiden, kan dette deles op.

For at lave en ny ”underside” på Velkommen-siden, oprettes først et nyt punkt under Menu & sider (se hvordan under FAQ-spørgsmålet "Hvordan redigerer jeg i menuen?").

Vi har her valgt at kalde det nye punkt for Nyheder, og dette punkt skal stå under velkomst-siden (her ”Velkommen til Bookhus”). Tilføjes endnu en side, placeres denne under Nyheder.

Der skal ikke aktiveres under ”Rediger indstillinger” ved den nye nyhedsside til forsiden. Dette er også tilfældet for selve velkommen-siden. Se følgende opsætning, der skal være gældende:

Velkommen-siden vil nu komme til at se således ud med den ekstra underside. Man skifter mellem siderne ved at klikke på overskrifterne i det grå felt.