Menu og Sider v2 - Sådan redigere jeg billeder og tekst

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Wed, 20 Sep 2023 kl. 04:21 AM af Robert Holm

Gå til modulet Menu og Sider v2.

Klik på siden du ønsker at ændre i menuen i venstre side. og klik på rediger

Sådan redigere du tekst på en af dine sider.

For et rette en tekst skal du dobbeltklikke i på selve teksten. Feltet frigives og du kan slette eller rette i teksten.

Der dukker nu en Word tekst editor op, du let kan bruge til ændre tekst størrelse indsætte billeder eller lave en punkt opstilling.

Ønsker du at indsætte en ny tekst kan du trække et element fra listen i højre side ind på billedet. Du finder elementerne ved at klikke på de 4 firkanter i øverste højre hjørne. Når elementet er placeret kan du skrive din tekst eller sætte et billede ind.

Sådan redigere du et bille på en af dine sider.

Dobbelt klik på billedet, og en billede editor åbner op.

Her kan du uploade nye billeder til dit bibliotek.

Efter du har valgt billedet fra din computer, tryk på Add Image. Efter vil billedet være tilgængeligt og du kan klikke på billedet for at indsætte det.

Når billedet er indsat kan du se det skiftes på siden bag ved. Tryk på kryds for at lukke billede editorer.

Når du er færdig med at redigere siden tryk på Disketten/GEM knappen i topppen.

For at lukke CMS system tryk på krydset.