Hvordan bruger jeg support portalen

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 24 Jun 2022 kl. 05:46 AM af Robert Holm

Supportportalen er bygget op af 3 hovedkategorier.
Generelt, Moduler og Hjælp til lejeren.

I hver kategori finders der artikler der vedrører den enkelte kategori.

For at komme frem til en artikel klikker du på kategorien eller søger på en artikel.

I toppen af portalen har du mulighed for at logge på. Der kræver først at du opretter en bruger. Dette gøres ved at trykke på Tilmeld dig.

Efter du har tilmeldt dig vil du få en e-mail, når du er bekræftet som Administrator af Bookhus systemet. Herefter kan du logge på og du får en række nye muligheder.

Efter du er logget på vil du kunne oprette en supportsag.

Du vil kunne søge og se status på eksisterende supportsager.

Du kan også tilføje en kommentar og se hvad evt. kommentarer fra supporteren der kigger på sagen.

Ideer til funktioner og ønsker til yderligere vejledninger.

Hvis du har et ønske som ikke er support, kan du også oprette det via en support sag.

Når du opretter sagen vælger du så enten Forslag til ny support vejledning eller Forslag til ny funktion.