Hvordan bruger jeg hjælpe funktionen i Bookhus

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Mon, 12 Sep 2022 kl. 03:27 AM af Robert Holm

I jeres Bookhus portal finder du nederst i højre hjørne en hjælpe funktion.

Klikker man på hjælpen kan man søge artikler frem direkte inden fra portalen.

Artiklerne er filtreret således at relevante artikler for et modul automatisk vil vise sig under bedste svar. Dog er det ikke alle artikler som kan vises i den sektion, så søg endelig og se om ikke der allerede er skrevet et svar på dit spørgsmål.

Mangler du en vejledning er du velkommen til at skrive hvad du søger og vi kan udbygge artiklerne med et svar.

Ønsker du at oprette en supportsag hos os, kan du bruge kontakt os funktionen.

Her kan du skrive dit problem evt tage et skærmbillede for så at sendes sagen ind til os.

Du vil automatisk få svar på e-mail med at sagen er oprettet og vil nu kunne følge status på sagen under

https://bookhus.freshdesk.com/da/support/tickets

Hvis ikke du allerede har et login skal du oprette det på samme e-mail som du sendte din Support sag ind til os på.

Oprettes sagerne på denne måde vil du få svar fra systemet når de er løst. Skal sagen videre til vores udvikling vil du også automatisk få svar når en opgave er løst og "releaset" til produktion. Således at du kan bruge den nye feature eller en fejl i softwaren er rettet.