Sådan opretter du afbestillingsregler.

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Mon, 12 Sep 2022 kl. 05:01 AM af Robert Holm

Under system konfiguration kan du oprette hvordan systemet skal håndtere afbestillinger.

Der er to metoder man kan sætte dette op, de to fungerer ikke sammen. Så man skal vælge.

Basis opsætning

• Grænse for fjernelse af booking

Denne funktion aktiverer om annullering skal være være mulig på Min side. Sætte denne til 4 dage, vil brugeres kunne annullere en booking op til 4 dage før booking start.

Inden for fortrydelses perioden får man hele lejen retur.

• Grænse for tilbagebetaling af depositum:

Ønsker man at opsætte om depositum skal tilbage betales så bruges denne funktion. Bemærk at denne funktion kun er gyldig hvis man kører med depositum. Hvis man i stedet kører med første rate er denne funktion ikke relevant.

Depositum indtastes på selve emnet.

Avanceret opsætning

Annulleringsgebyr funktionen er en mere avanceret måde at sætte systemet op. For at anvende funktionen skal "Anvend regler for annulleringsgebyr" sættes.

Antal gebyrfri dage efter bookingens oprettelsesdato

• Denne funktion fortæller hvor mange dage efter en booking er oprettet at bruger kan få alle penge retur.

Hvis en bruger sletter sin booking, hvor der er mere end X dage til ankomst.
Så anvend følgende annulleringsgebyr XXX  annulleringsgebyret må ikke være større end første og anden rate
Annulleringsgebyr er i procent

• Denne funktion kan sættes op i 2 trin. Hvis man har flere annulleringsgebyrer, jo tættere man kommer op booking start. Med dette funktion kan man fortælle systemet hvor meget brugeren skal have retur (enten i % eller beløb), hvis han annullerer sin booking X dage inden ankomst.

Hvis en bruger sletter sin booking, hvor der er mere end X dage til ankomst.
Så anvend følgende annulleringsgebyr  XXX annulleringsgebyret må ikke være større end første og anden rate
Annulleringsgebyr er i procent

• Med dette funktion kan man fortælle systemet hvor meget brugeren skal have retur (enten i % eller beløb), hvis han annullerer sin booking X dage inden ankomst.

Hvis en bruger sletter sin booking hvor der er mindre end X  dage til lejeperiodens start skal hele lejen betales og intet returneres.

• Denne funktion beskriver hvor mange dagen inden booking start at lejer ikke får penge retur.