Opsætning af SMTP email for Gmail

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 20 Oct 2022 kl. 04:52 AM af Robert Holm

Under Administration finder du modulet SMTP opsætning

For at bruge egen ser til at sende e-mail skal du aktivere Brug egen mail server.

Hvis du ønsker at sende ud via din gmail. Skal du bruge følgende opsætning. Bemærk at det kræver en Workspace gmail account.

Outgoing Mail (SMTP) Server

smtp.gmail.com

Requires SSL: Yes

Requires TLS: Yes (if available)

Requires Authentication: Yes

Port for TLS/STARTTLS: 587

Full Name or Display NameYour name
Account Name, User name, or Email addressYour full email address
PasswordYour Gmail password

Bemærk at der er også er opsætning på din https://myaccount.google.com/ og din admin.google.com som skal rettes før det fungerer.

1 Gå til https://admin.google.com/

2. Klik Security og Access and data control og Less secure apps.

Her skal du aktivere. Allow users to manage their access to less secure apps.

Nå denne er aktiveret skal du logge ind på https://myaccount.google.com/ og gå til Security, her finder du sektionen Less Secure app access.

Klik på den og aktiver, Allow less secure apps: ON.

Her efter vil dine SMTP for Gmail virke i Bookhus.