Send nye kontrakter afsted til lejere

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 27 Oct 2022 kl. 07:52 AM af Robert Holm

Under Håndter kontrakter kan man sende nye lejebeviser til én eller flere brugere – eventuelt i forbindelse med en vigtig ændring af lejebeviset, så brugerne har brug for at få tilsendt det nye inden deres ophold.

Gå til Administration, Generelt og Håndter kontrakter.

Først vælges hus/huse fra listen og herefter vælges en fra og til periode.

Klik herefter på Næste for at få en liste frem med de bookinger, der ligger på det pågældende hus i den valgte periode.

Vælg den eller de bookinger, der skal sendes lejebevis til og klik på næste.

Vælg hvor kontrakterne skal sendes hen ved at sætte kryds ud for mulighederne. Normalt vil man både gemme en kopi under brugerens Min side og Håndter bookinger samt sende den til dem på mail. Sæt derfor kryds i begge (hvis dette ønskes) og klik på ”Generer nu”.