Se et eksempel på en kontrakt

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 27 Oct 2022 kl. 07:55 AM af Robert Holm

Håndter kontrakter kan også bruges til at teste et lejebevis, for at se hvordan det ser ud – for eksempel i forbindelse med ændringer og tilføjelser.

Gå til Administration, Generelt og Håndter kontrakter.

Først vælges hus/huse fra listen og herefter vælges en fra og til periode.

Klik herefter på Næste for at få en liste frem med de bookinger, der ligger på det pågældende hus i den valgte periode.

Vælg den eller de bookinger, du vil se et eksempel for og klik Næste.

Der skal her kun krydses af i det nederste felt, hvor lejebeviset nu kan hentes og åbnes i en mappe, når der klikkes på ”Generer nu”. Det er her kun jer, der kan se lejebeviset og ikke også brugeren.