Beskedhub - Email

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Wed, 20 Sep 2023 kl. 02:46 AM af Robert Holm

"Besked Hub" bruges til at oprette beskeder, der sendes som e-mail eller SMS til brugere, der har en fremtidig eller igangværende booking. En besked kan sendes i forbindelse med et bestemt tidspunkt i bookingforløbet og være forbundet til en bestemt eller manglende handling.

Du finder Besked Hub som et modul under Generelt- Kommunikation.

Opret e-mail

Når man opretter en besked, skal man tage stilling til, om det skal være en SMS eller en e-mail.

Vælger man Email, oprettes en besked med typen e-mail.

Navn: Navnet på e-mailen.

Mailemne: Skriv her teksten, der skal stå i e-mail emnet. Du kan her også benytte dig af System flettefelter.

Mailkrop: Her kan du skrive din mail eller kopiere en HTML skabelon ind ved at trykke på indsæt skabelon. Du kan her også benytte dig af System flettefelter.

Hvis du f.eks. vil skrive Kære og så brugerens fulde navn, skriver du Kære og vælger Brugerens fulde navn fra listen. Denne indsættes i mailen.

Kære {userfullname}

Hvis du ønsker at tilknytte en vedhæftet fil til denne mail, f.eks. en kørselsvejledning, kan du nu ligge den til på den lille klip.

Hvis mailen skal indeholde nøglebrev eller en kontrakt, kan du knytte den til ved at vælge dem på listerne.

Nå mailen er oprettet, skal du beslutte hvilke regler, der skal være knyttet til udsendelsen.

• "Send selvom anden rate ikke er betalt" - Bruges hvis man ønsker sende en besked efter anden rates betalingsdato. Beskeden sendes uanset om raten er betalt eller ej.

• "Send kun når/hvis anden rate ej er betalt" - Bruges hvis man ønsker at sende besked, med udgangspunkt i at anden rate ikke er betalt. Kunne f.eks. være en reminder.

• "Send kun når/hvis første rate ej er betalt" - Bruges hvis man ønsker at sende besked, med udgangspunkt i at første rate ikke er betalt. Kunne f.eks. være en reminder at den ikke er betalt.

• "Send kun når/hvis første rate er betalt"  - Bruges hvis man ønsker at sende besked, med udgangspunkt i at første rate er betalt. Kunne være en takkemail eller en uddybende rejse-oplysningsmail.

• "Dage (..) Før ankomst/Efter afrejse/Efter ankomst/Før afrejse"  - Bruges hvis man ønsker at sende besked, et antal dage før eller efter et ophold. Kunne være "Nu der ikke længe til dit ophold" eller "Ønsker du at udfylde vores spørgeskema?".

I tillæg til disse regler kan man yderligere begrænse en besked til et bestemt emne eller et bestemt tilhørsforhold.

Hvis man ønsker at begrænse tidsrummet, beskeden skal sendes ud, kan dette rettes under indstillinger.

Slutteligt skal beskeden Aktiveres for at sættes i drift.