Beskedhub - SMS

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Wed, 20 Sep 2023 kl. 02:51 AM af Robert Holm

Besked Hub bruges til at oprette beskeder som email og SMS til brugere der har en i gang værende Booking.  En besked kan sendes i forbindelse med et bestemt tidspunkt i booking forløbet og være forbundet til en bestemt eller manglende handling.

Du finder Besked Hub som et modul under Generelt- Kommunikation.

Opret SMS

Når man opretter en besked skal man tage stilling til om det skal være en SMS eller en email

Vælger man SMS, oprette en besked med typen SMS.

Navn: Navnet op SMS'en

Mailkrop: Her kan du skrive en SMS besked 160 karakterer lang.

Hvis du f.eks vil skrive Kære og så brugerens fulde navn.

Skriver du Kære og vælger brugeren fulde navn fra listen. Denne indsættes i mailen som

Kære {userfullname}

Nå SMS'en er oprettet skal du beslutte hvilke regler der skal være knyttet til udsendelsen.

• Send selvom anden rate ikke er betalt - Bruges hvis man ønsker sende en besked efter anden rate betalings dato. Beskeden sendes uanset op raten er betalt eller ej.

• Send kun når/hvis anden rate ej er betalt - Bruges hvis man ønsker at sende besked, med udgangspunkt i at anden rate ikke er betalt. Kunne f.eks være en reminder

• Send kun når/hvis første rate ej er betalt - Bruges hvis man ønsker at sende besked, med udgangspunkt i at først rate ikke er betalt. Kunne f.eks være en reminder at den ikke er betalt.

• Send kun når/hvis første rate er betalt  - Bruges hvis man ønsker at sende besked, med udgangspunkt i at først rate er betalt. Kunne være en takke mail eller en uddybende rejse oplysningsmail.

• Dage  Før ankomst Efter afrejse Efter ankomst Før afrejse   - Bruges hvis man ønsker at sende besked, et antal dage før eller efter et ophold. Kunne være "Nu der ikke længe til dit ophold" eller Ønsker du at udfylde vores spørgeskema

I tillæg til disse regler kan man yderligere begrænse en besked til et bestemt emne eller eller et bestemt tilhørsforhold.

Hvis man ønsker at begrænse tidsrummet beskeden skal sendes ud kan dette rettes under indstillinger.

Slutteligt skal beskeden Aktiveres for at sættes i drift.