Emne historik

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 08 Jul 2022 kl. 07:02 AM af Robert Holm

Saml al information om det enkelte emne/bolig, f.eks. leverandører, dokumenter vedr. boligen, billeder af boligens installationer osv.

Gå til Administration, Generelt og Emne historik.

Her er der mulighed for at samle al relevant information om den enkelte bolig.

Opdel informationen i faner som f.eks. Inventar, Dokumenter, Praktisk info osv. Se længere nede, hvordan fanerne oprettes.

Under fanen Information vil der blive vist de leverandører, der er oprettet under modulet "Leverandører" og tilknyttet den pågældende bolig.

Under hver fane kan der oprettes underpunkter.

Klik på Opret ny og udfyld felterne. Der kan også vedlægges billeder eller filer.

Oprettelse af faner

Fanerne under Emne historik oprettes via Administration, Indstillinger og Kategorier.

Klik på Opret ny for at oprette en ny fane, eller klik på Rediger for at ændre på en allerede eksisterende fane.