Sådan henter du emnet QR kode til direkte booking.

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 22 Mar 2024 kl. 03:28 AM af Robert Holm

Hvis du ønsker at gøre opmærksom på at man kan booke f.eks et selskabslokale ved et fysik opslag kan du gøre dette ved at printe emnet booking QR kode.

Den finder du under Indstillinger - > Emner

Her åbner du emnet du gerne vil hente QR koden for.

QR koden står øverst på siden.

Du højreklikker på den mus og trykker Gem billede som eller Kopier billede for at hente det over i f.eks. et Word dokument.