Rediger emnebilleder

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 29 Jun 2023 kl. 03:12 AM af Robert Holm

Det er muligt at vælge og indsætte flere billeder på én gang under Emner.

Gå til Administration, Indstillinger, Emner og klik på rediger ud for det emne, der skal indsættes billeder på.

Scrol ned til du finder Billeder - Vælg rediger ud for Billeder.

Klik på Vælg filer og marker de billeder, der skal importeres (Hold knappen CTRL nede, mens du klikker på de billeder, du ønsker at markere).

Klik herefter på Vælg og så på Upload og billederne sættes ind.

For at ændre rækkefølgen på billederne, vælges der på det enkelte billede, hvilket nr. det skal vises som. Når hvert billede har fået det ønskede nummer, klikkes der på ”Gem sortering”.