Hvordan man linker til et PDF-dokument eller en hjemmeside til et emne.

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 05:20 AM af Robert Holm

I kataloget under det enkelte emne kan der linkes til et eller flere Pdf-dokumenter, som brugerne kan hente. Det kunne for eksempel være en inventarliste, husmappe, praktiske informationer etc.

Før der kan linkes til et pdf-dokument, skal dette først uploades under filhåndteringen. Se hvordan dette gøres under FAQ-punktet "Importer billeder/filer under filhåndtering".

Når dokumentet er uploadet, trykkes der på rediger. Marker og kopier nu den sti, der står under URL.

Gå nu til det emne, hvor dokumentet skal linkes fra.
Gå til Administration, Indstillinger og Emner. Klik på rediger på det pågældende emne.

Gå ned til Links, sæt kryds i og indsæt den kopierede sti i feltet.

Husk at sætte et semikolon efter stien, herefter skriver du den tekst, brugerne skal kunne se på husets side. (Eks.: Klik her for at se husmappen).

Linket til pdf-dokumentet kan nu ses under kataloget på emnet.

Der kan også linkes til en hjemmeside. Her indsættes blot hjemmesidens url i stedet for pdf-dokumentets.