Sådan retter du priser på en booking

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Sat, 10 Sep 2022 kl. 03:31 AM af Robert Holm

Pris på lejen

Hvis du skal rette Leje prisen på en booking kan dette gøre under Fanen flyt.

Find den booking du ønsker at rette prisen på og åben bookingen. Klik Fanen flyt.

Scrol ned til sektionen opdater pris. Ændrer lejen til den ønskede pris, og sæt "Ønsker du at opdatere prisen" til JA. Hvis prisændringen kræver at du laver en ekstra opkrævning eller der skal sendes penge retur skal du svare på om du ønsker at gøre dette.

Tryk Gem når handlingen er klaret.

Pris på tillægsydelser

Denne handling retter kun prisen på lejen, ønskes prisen på Tillægsydelser rettet gøres dette under oversigts fanen. Hvis ikke standard prisen på dine tillæg er korrekt skal du slette tillægget og oprette et manuelt.

Du sletter tillægget på det lille kryds og tilføjer et manuelt i sektionen Tilføj ekstra tillæg.

Når tilføjer skal du beslutte om tillægget skal oprettes med eller uden ekstra opkrævning.