Sådan giver du rabat, efter en booking oprettet.

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 30 Sep 2022 kl. 07:56 AM af Robert Holm

Man kan give en kunde rabat efter booking er gennemført, dog kan man kun gøre dette hvis ikke hele booking er betalt. Altså hvis man bruger depositum eller første rate, eller booking betale vi faktura.

For at give rabat, åben den ønskede booking.

Under fanen generelt, scroll ned til sektionen Håndtering, indtast rabatten som et beløb eller som en procent. og tryk Gem.

Rabatten registreres nu på ordren, og det nye total beløb bliver beregnet.