Korrektion til posteringer.

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Mon, 15 Jan 2024 kl. 06:03 AM af Robert Holm

Hvis en bookings posteringer ikke stemmer med banken kan denne korrigeres efterfølgende Dette ses ofte, hvor transaktioner sker direkte fra økonomi systemet uden om Bookhus. I dette tilfælde er man nødt til at oprette en postering manuelt.

For at lave en korrektion skal du gå ind på bookingen.

Administration -> Generelt -> Håndter bookinger.

Åben den booking der skal korrigeres, og gå til fanen Bookinghistorik.

Et billede, der indeholder bord
Automatisk genereret beskrivelse

Under Finans finder du en knap der hedder Opret Postering.

Her kan den nye postering oprettes og knyttes til debet og kredit konto svarende til jeres økonomi system.

Posteringen vil hentes ud ved næste udtræk, og afstemme posteringen i jeres økonomisystem.

Som oftest skal de to posteringer til for at korrigere en transaktion.

F.eks hvis der er udbetalt 100 kr direkte fra banken til en kunde.

Skal denne først

• Debiteres tilgodehavende og kreditere f.eks husleje,
  • og der efter debiteres husleje og krediteres banken.