Sådan sletter jeg en booking

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Wed, 20 Sep 2023 kl. 06:15 AM af Robert Holm

Gå til administration og under fanen Generelt finder du modulet Håndter bookinger.

Find den booking du ønsker at slette.

Gå til fanen Slet. Hvis kunden har betalt med kredit kort, vælg at sende hele beløbet retur, kun første rate, uden første rate eller intet.

Hvis der skal laves en delvis tilbagebetaling. Skift over til refunder fanen, og over kun det ønskede beløb. Når beløbet er overført så retur og vælg Ingen ting/Nothing og tryk Slet for at slette bookingen.