Hvordan opretter jeg og sender et nyhedsbrev

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Tue, 21 Jun 2022 kl. 05:30 AM af Robert Holm

Gå til Administration, Generelt og klik på Send Nyhedsbrev/mail.

Under brugertype, kan der vælges om mailen eller nyhedsbrevet skal sendes til alle brugerne eller kun en gruppering (for eksempel kun til de ansatte eller kun til pensionisterne).

Tilføj en overskrift under Emne og skriv den ønskede tekst under Indhold.

Nederst på siden er listet en række variabler, der kan benyttes under både emne og indhold.

Kopier variablen til venstre, for eksempel %navn%, og indsæt det i mailen/Nyhedsbrevet. Den enkelte brugers fulde navn vil nu automatisk indsættes, når mailen sendes af sted.

Klik på ”se eksempel” for at se mailen/nyhedsbrevet inden det afsendes. Herefter kan den nu sendes af sted, såfremt man er tilfreds med den. Hvis ikke man er det, klikkes der blot på Tilbage-knappen, og der kan nu arbejdes videre med den.

Ønsker du at sætte et billede ind i nyhedsbrevet, er det ikke længere nødvendigt først at gå til filhåndteringen og uploade billedet her.

Tryk blot på ikonet vist på nedenstående billede og importer/træk de ønskede billeder herind. Herefter kan billedet indsættes i nyhedsbrevet.

For at læse mere om, hvordan billeder trækkes ind eller importeres, se da under FAQ-emnet ”Importer billeder/filer under filhåndtering” under overskriften Design.

AdminNewsletter