Hvordan tilføjer jeg ekstra infosider på "Log på"-siden?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 05:37 AM af Robert Holm

Sådan tilføjer du ekstra infosider på "Log på"-siden, hvor brugerne selv kan bladre gennem de forskellige infosider via smarte ikoner.

Du har mulighed for selv at definere et antal ekstra infosider på Log på siden, hvis du f.eks. gerne vil fremhæve, hvordan de kontakter jer, eller beskrive lidt mere om, hvordan brugerne opretter sig etc. Du bestemmer selv tekst og ikon, som automatisk indsættes ude til højre vedhæftet på Log på boksen.

Info, log på1

Gå til Administration, Indstillinger, Menu & Sider.

Her indsættes de ekstra sider under Log på siden. Højreklik på ”Log på” ude i venstre side og klik ”Opret ny”, dette gøres for hver af de ekstra infosider, der ønskes.

Info, log på4

Herefter kan der skrives en tekst og vælges et ikon under siden, som efterfølgende vil blive vist på Log på siden, hvor brugeren ved klik på ikonet får vist informationen.

Info, log på2

Info, log på3