Hvordan laver jeg en refundering?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 30 Sep 2022 kl. 08:00 AM af Robert Holm

Refunder – tilbagebetal en del af lejen

Åbn en booking under Håndter bookinger og klik på fanen ”Refunder”.

Her kan der tilbagebetales et ønsket beløb.

Skriv det beløb, der skal tilbagebetales, i feltet.

Under "Vælg konto" vælges hvilken type refundering, der er tale om, og hvor den hører til.

I det store felt skrives en kommentar, der tilknyttes tilbagebetalingen, og som medsendes i mailen, der bliver sendt til brugeren.

Klik herefter på ”Tilbagebetal nu”, hvorefter pengene tilbagebetales og mailen med beskeden bliver sendt til brugeren.