Hvordan opretter jeg en ekstern kalender i ICAL format?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Tue, 30 Apr kl. 2:06 AM af Robert Holm

Du kan oprette en ekstern kalender via formatet ICAL. ICAL formatet kan så lægges ind i Google Kalender, som kan deles.

Først skal du oprette en API nøgle

Du skriver navnet og efterlader hemmelig nøgle tom, og trykker opret.

URL'en der skal lægges ind i google stykkes sammen af nogle elementer for din portal og det hus du vil se en kalender for.

URL er stykket samme af dit

[Domæne] + /calendarfeed/ + [HusID]+?apikey=[APInøglen]

Du finder begge dele ved at klikke ind på dit hus og kigge i portalens URL

Eksempel på ICAL URL

https://bookhus.bookhus.dk/calendarfeed/3147?apikey=8773ce40-95fa-4174-ac87-1f07e7e16c78

Google Kalender

Når du har din URL, går du til Google Kalender, og trykker på + ud for Andre Kalendere.

Her vælger du Fra Webadresse.

Her kopierer du linket ind og gør kalenderen offentlig.

Bookingerne opdateres nu i kalenderen.

Skal kalenderen udstilles på et andet site kan en af googles integrationer nu benyttes

Outlook Kalender

Under kalender i Outlook, højre klikker man på "My Calendar" (Mine Kalendre), trykker Add Calendar (Tilføj kalender) -> From Internet

Her tilføjer ma adressen ind fra Bookhus. og trykker ok.

Så vil der opstå en Bookhus kalender i din Outlook.