Hvordan opretter jeg en nyhed på forsiden?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Wed, 10 Aug 2022 kl. 05:29 AM af Robert Holm

HÅNDTER NYHEDER

Håndter nyheder bruges til at oprette nyheder på jeres forside og på jeres nyhedsside.

Gå til Administration, Generelt og Håndter nyheder.

Klik på Opret ny.

Modulet indeholder en række indstillinger, man skal tage stilling til.

Sættes der flueben i Vis i nyhedswidget, vises nyheden på jeres forside. Denne funktion kan bruges til, hvis man har en specifik nyhed, man ønsker at orientere sine brugere om.

Sætter man ikke flueben her vises nyheden kun på jeres nyhedsside.

Yderligere kan man sætte en publiceringsdato. Det vil sige den dato, nyheden skal vises på jeres nyhedsside og i nyhedssektionen på forsiden.

Ønsker man, at nyheden kun skal være gældende i en vis periode, kan man sætte en startdato og en slutdato.

Afslut med at klikke Gem nede i bunden.