Hvordan flytter jeg en booking?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Tue, 08 Nov 2022 kl. 04:28 AM af Robert Holm

Det er muligt at flytte en booking til en anden periode, eller ændre bookingen så den enten bliver forlænget eller forkortet. Det er også muligt at flytte bookingen til et andet emne/bolig.

Gå til Håndter bookinger og åbn den booking, det drejer sig om. Vælg Flyt i menuen.

Det er både muligt at flytte bookingen til et andet emne, flytte på start- og slutdatoen eller flytte start- og sluttidspunktet.

Når I ændrer datoerne i kalenderen, opdateres prisen automatisk (systemet vil forsøge at finde den rigtige pris i forhold til jeres prisliste).

Er den fulde leje endnu ikke betalt, vil systemet opdatere lejeprisen med den nye pris, så brugeren nu kan gå ind via Min side og betale den justerede pris.

I har også mulighed for selv at rette lejeprisen op eller ned, hvis der er behov for dette.

Er den fulde leje betalt, kan lejeprisen ikke justeres direkte, og I kan nu enten vælge at generere en ekstra opkrævning, hvis prisen er højere, eller sende penge retur til indbetalerens kreditkort via en refundering, hvis prisen er lavere.

Udfyld en kort tekst til modtager. Denne tekst vil brugeren kunne se inde på ”Min side”. Udfyld herefter det ekstra beløb, brugeren skal betale og en betalingsdato, hvor pengene senest skal være indbetalt.

Ved en ekstraopkrævning sendes der desuden en mail til brugeren herom. Skriv en overskrift til mailen under ”Email emne” og skriv den ønskede tekst til mailen under ”Email indhold”.

Herefter svares der Ja eller Nej til, om man ønsker, at systemet skal sende et nyt lejebevis på mail til kunden med de opdaterede datoer etc.

Ønskes et nyt lejebevis genereret svares der ja til denne. Man kan også svare ja eller nej til, om der skal gemmes en kopi af det nye lejebevis på brugerens ”Min side” samt under håndter bookinger. Til sidst svares der ja eller nej til, om det nye lejebevis skal sendes til brugeren på mail.

Herefter klikkes på ”Udfør flyt booking nu” og systemet sørger for resten.