Hvordan kopierer jeg priser fra ét emne til et andet?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Fri, 18 Nov 2022 kl. 04:53 AM af Robert Holm

Du har mulighed for at kopiere perioder fra ét emne til et andet, så du på den måde kan nøjes med at oprette prisperioderne én gang pr. type og herefter kopiere dem ind på de andre emner og nu kun nøjes med at rette priserne i forhold til den nye sæson.

Til dette kan du benytte importfunktionen.

Gå til Administration, Generelt, Indstillinger, Emner, rediger et emne og klik på Rediger ud for Booking/Reservationstype og priser

Klik på knappen Importer prisperioder oppe i højre hjørne.

Du starter med at vælge den hustype, du ønsker at importere fra, herefter vælger du hvilket emne og fra hvilken dato til hvilken dato, du ønsker at importere fra.

Herefter vælger du pristype, og evt. det datospænd, du ønsker at flytte perioden for.

Klik på Hent rækker og se hvilke rækker systemet vil oprette i forhold til dine valg. Ret evt. til og indsæt priser.

For at oprette prisperioderne trykker du på ”Opret rækker”. Klik Tilbage for at se resultatet.

Du kan både kopiere til den samme feriebolig, imellem ferieboligerne og også kopiere til og fra den overordnede prisgruppe.

Brug Flyt datospænd til at kopiere de nuværende priser til næste års perioder og priser – her kigges på ugenr., så påsken skal muligvis ændres efterfølgende, da den som regel falder anderledes.