Hvordan opretter jeg en kuponkoder

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Tue, 21 Jun 2022 kl. 05:29 AM af Robert Holm

Har du behov for at give rabat f.eks. i en periode, hvor der ikke er så stor søgning på dine lejemål, kan du oprette specielle rabatter gældende for en specifik feriebolig, en specifik type samt en specifik periode.

Eksempelvis kan du give 25% rabat på en specifik feriebolig kun i januar måned, og kun når det er en hel uge, der bookes.

Gå til Administration, Indstillinger, Kuponkoder.

Vælg det hus rabatten skal gælde for (du kan også vælge, at rabatten skal gælde for alle husene).
Vælg herefter hvilken type rabatten skal gælde for (uge, weekend etc.)

Vælg Tilføj ny (eller Rediger hvis du senere hen vil rette en)

Udfyld perioden rabatten skal gælde i samt den procentsats, der skal trækkes fra normalprisen (skal rabatten være i procent, så husk at sætte kryds i procent).
Du kan også vælge at give et fast beløb som rabat i stedet for en procentdel.

(Du skal ikke skrive noget i feltet KODE, da det så ikke vil virke).

Nu vil systemet automatisk fratrække rabatten fra prisen, så det, brugeren ser, er prisen efter rabat.

Hvis der sættes kryds i feltet "Medtag denne rabat i rabatkarusellen", så vil huset med den pågældende rabat blive vist ude på forsiden.
Det vil nu komme til at se sådan her ud på velkomstsiden: