Hvordan importerer jeg billeder/filer til "Filhåndtering"?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 05:35 AM af Robert Holm

Importer nemt billeder og filer, som kan bruges på jeres side på f.eks. forsiden, informationssider eller i jeres nyhedsbreve.

Gå til Administration, Indstillinger og åben Filhåndtering. Vælg den mappe billedet/billederne skal ligge i. Marker billederne og træk dem direkte ind i mappen. Det samme kan også gøres for blandt andet pdf-filer.

Filhåndtering1

Det er også muligt at vælge billederne fra en mappe på computeren og uploade dem til filhåndteringen.

Klik på "Vælg fil til upload" og marker de billeder, der skal importeres (Hold knappen CTRL nede, mens du klikker på de billeder, du ønsker at markere).

Filhåndtering2

Klik herefter på Vælg/Åbn og så på "Upload valgte fil". Billederne bliver nu importeret til den valgte mappe under filhåndteringen.

Rediger
Klik på Rediger på et pågældende billede, hvis du vil ændre, hvilken mappe billedet ligger i.
Her kan du også ændre navnet på billedet.

Ønsker du at oprette en ny mappe, billedet kan ligge i, klik da på "Opret ny mappe" og giv denne et navn.

Klik på Gem for at gemme ændringerne.

Filhåndtering3

Funktionen er bygget ind under alle sider i Bookhus, f.eks. også under Nyhedsbrevet, så det her er muligt at trække/lægge et eller flere billeder ind direkte til Filhåndteringen, og herefter vælge at indsætte det i nyhedsbrevet.