Hvordan kan jeg se, hvem der står på venteliste?

Oprettet af Robert Holm, Ændret den Thu, 23 Jun 2022 kl. 05:32 AM af Robert Holm

Se hvem og hvor mange der står på venteliste til en given periode på det enkelte hus.

Under Administration, Generelt, Rapporter, finder I rapporten ”Venteliste”. Her kan I vælge at få vist en komplet liste over alle dem, som er på venteliste sorteret på de enkelte emner, for en given periode.

Det er også muligt at se venteliste for en given periode på et enkelt hus. Gå til Oversigt/Kalender og klik på en dato i den periode, I vil se ventelisten for.
I vil nu få vist hvem, der har booket perioden og hvem, der er på venteliste.

I kan også klikke på en dato under Book-siden og herefter på Håndter booking for denne dato og se det samme: